Informació general

El programa musical "L'hora dels peluts" celebra aquest dissabte el seu 15è aniversari amb un festival musical

Per Redacció

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils i el programa de ràdio local "L'hora dels peluts" organitzaran aquest proper dissabte 7 d'abril el 15è Festival Hora dels Peluts, que tindrà lloc al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, per celebrar els 15 anys en antena d'un dels programes que més promou la música rock i heavy.

A partir de les 18 hores s'obriran les portes del Palau Municipal, i durant tota la nit hi participaran nombrosos grups locals i nacionals. Entre aquest cal destacar l'actuació dels cap de cartell, el grup holandès Epica, considerat un dels millors grups internacionals en el panorama del metal i que oferirà a Cambrils l'únic concert a tot l'Estat espanyol. Durant la nit, també estaran acompanyats per Stravaganzza, un grup que compta amb l'exlíder del grup Saratoga. També hi seran presents els madrilenys i Terroristars i el grup cambrilenc No Apto, que actuaran per primer cop a casa seva després de presentar el seu segon disc "Voces", i que amb tant d'èxit va ser acollit a Barcelona fent de teloners del grup In Extremo. Tancaran el concert Ankor, Candymen i els reusencs Laments of Silence.

El festival serà presentat per Kim Rubio, director del programa "L'hora dels peluts", i Rafa Basa, director d'una de les pàgines web més importants del món del metal, www.rafabasa.com. Des de l'organització s'espera l'arribada de joves d'arreu de Catalunya i la resta de l'Estat, ja que s'han organitzat autobusos de Manlleu i també arribaran joves procedents des de Barcelona, Burgos, Múrcia o el País Basc.

L'entrada al concert és gratuïta. Podeu trobar més informació a la pàgina webwww.horadelspeluts.com.

Comenta aquest article