Informació general

Es preveu una ocupació hotelera del 87% a la Costa Daurada durant aquests dies de Setmana Santa

Per Redacció



Aspecte dels carrers del port durant els dies de Setmana Santa de l'any passat
Els establiments hoteleres de la Costa Daurada central preveuen una ocupació del 87% per a aquests dies de Setmana Santa, concretament per als dies de major afluència, entre els dies 6 i 8 d'abril (de divendres a diumenge), segons les previsions elaborades per l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics de la Costa Daurada.

Durant aquest mateix període festiu de l'any passat (entre els dies 10 i 16 d'abril) les ocupacions hoteleres van oscil·lar entre el 75% durant la primera meitat de les vacances i el 86% durant els dies centrals de major afluència de turistes (de divendres a diumenge). L'any 2006, els hotels de la Costa Daurada central (Cambrils, Salou i la Pineda) van oferir al públic un total de 39.923 places, mentre que enguany la xifra augmenta lleugerament, fins a les 40.389 places.

Dels 89 hotels que pertanyen a l'Associació Hotelera Cambrils - Salou - La Pineda, només 4 no obriran les seves portes aquests dies de Setmana Santa, tot i que s'incorporaran a l'oferta hotelera en les properes setmanes, fins arribar a les 44.987 places totals que poden oferir tots els establiments hotelers de la Costa Daurada central.

Pel que fa a la tipus de turisme que visita durant aquests dies la Costa Daurada central, cal destacar que es tracta de turisme familiar procedent principalment de l'Estat espanyol, sobretot de l'Aragó, el País Basc i de la resta de Catalunya.

Comenta aquest article