Informació general

La Policia Local deté tres individus que s'estaven barallant a la zona del vial del Cavet

Per Redacció

El passat 3 d'abril, la Policia Local va rebre un avís que els alertava que s'estava produint una baralla a la zona del vial del Cavet, a la urbanització Sector Castell, a Vilafortuny. Al lloc s'hi van traslladar dues dotacions que van localitzar dos joves marroquins, veïns de Salou, que viatjaven en un turisme, i que havien iniciat una discussió amb el conductor del mateix vehicle, també marroquí, que els havia obligat a baixar del vehicle. Tots els implicats tenien antecedents policíacs.

El mateix dimarts 3 d'abril, a la tarda, també es va produir una temptativa de robatori en un establiment del Port de Cambrils, un bar-cafeteria del carrer de Sant Pere. La Policia Local va localitzar un menor i va instruir diligències.

D'altra banda, el passat diumenge 1 d'abril al vespre, mentre agents de la Policia Local feien un servei de vigilància de paisà per la zona del Port, van ser alertats d'un possible delicte de danys intencionats en un edifici de la travessera d'Àncora. Als lloc s'hi va traslladar una dotació de la Policia Local, que va localitzar un jove identificat com P.D.R.C. brasiler de 17 anys i veí de Cambrils. Els agents van comprovar que s'havien produït danys en els vidres d'una porta i que el jove portava substàncies estupefaents. Es van instruir diligències i es va remetre a la fiscalia de menors.

Comenta aquest article