Informació general

El programa musical "L'hora dels peluts" celebra el seu 15è aniversari amb un festival musical

Per Redacció

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils i el programa de ràdio local "L'hora dels peluts" van organitzar el passat dissabte 7 d'abril el 15è Festival Hora dels Peluts al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, per celebrar els 15 anys en antena d'aquest programa de música rock i heavy.

A partir de les 18 hores es van obrir les portes del Palau Municipal, i durant tota la nit hi van participar nombrosos grups locals i nacionals. El concert va començar amb les actuacions del grup madrileny Terroristars i els cambrilencs No Apto, que van presentar al públic assistent el seu darrer treball discogràfic "Voces".

Entorn a dos quarts de dotze de la nit va sortir a l'escenari el grup estrella del festival, els holandesos Epica, -considerat un dels millors grups internacionals en el panorama del metal- i que va oferir a Cambrils l'únic concert a tot l'Estat espanyol. Epica va fer un repàs pel seu repertori i també va presentar al públic alguns temes nous d'aquesta formació, encapçalada per la cantant Simone Simons. Seguidament va ser el torn d'Stravaganzza -formació que compta amb l'exlíder del grup Saratoga-, Candymen i el seu estil rock i el grup Ankor, que va oferir un estil més heavy metal. Finalment, va tancar el festival el grup reusenc Laments of Silence.

Comenta aquest article