Cultura

La Biblioteca Municipal clou l'exposició "Un viatge ple de veus" amb el sorteig d'un MP3 entre els participants

Per Redacció



Noelia Rus Jiménez va ser la guanyadora del premi que sortejava la Biblioteca
Des del 8 al 31 de març va estar instal·lada a la Biblioteca Municipal, l'exposició interactiva "Un viatge ple de veus", en la què l'usuari podia conèixer les opinions d'altres lectors i lectores d'arreu de Catalunya sobre els llibres d'aventures i viatges, a través d'una pantalla interactiva en la què es podien llegir i escoltar aquestes opinions.

Durant tots els dies que l'exposició "Un viatge ple de veus" va ser present a la Biblioteca Municipal de Cambrils, també es va posar en marxa un concurs entre tots els usuaris que consultessin algun dels llibres de viatges i aventures pertanyents a l'exposició. Per entrar en el sorteig, calia omplir unes butlletes i respondre correctament a les preguntes que es plantejaven sobre les diferents històries dels llibres.
Finalment, la guanyadora del premi va ser Noelia Rus Jiménez que va endur-se un reproductor MP3.

Des de la Biblioteca Municipal s'han mostrat molt satisfets de la gran participació, sobretot de tots els centres de primària cambrilencs, ja que durant tots aquests dies han encoratjat els seus alumnes a participar-hi, fent difusió d'aquesta activitat. Aquesta exposició està disponible virtualment arreu de les biblioteques públiques de Catalunya, i durant tot aquest any s'anirà instal·lant per 100 biblioteques de tot el territori.

Aquesta exposició ha estat organitzada pel Departament de Cultura i ha comptat amb la col·laboració de les Diputacions de Barcelona, Girona i Tarragona, i el Consorci de Biblioteques de Barcelona, i el suport de la Institució de les Lletres Catalanes.

Comenta aquest article