Informació general

L'IES Cambrils i l'IES Ramon Berenguer IV fan una jornada de portes obertes per mostrar la seva oferta formativa i les instal·lacions

Per Berta Ruiz

 
 
 A dalt, visita a l'aula de música de l'IES Ramon Berenguer IV i a baix, una de les aules de ciències de l'IES Cambrils que pares i alumnes van poder visitar
L'IES Cambrils i l'IES Ramon Berenguer IV van fer ahir a la tarda una jornada de portes obertes per mostrar als alumnes que enguany acaben l'educació primària, -i hauran d'iniciar l'Educació Secundària Obligatòria- quina és la seva oferta formativa i totes les instal·lacions de les quals disposen ambdós instituts.

IES Ramon Berenguer IV

El primer en obrir les seves portes va ser l'IES Ramon Berenguer IV, que entorn a dos quarts de cinc de la tarda va acollir a tots els pares i alumnes interessats en conèixer el centre. Es van organitzar diversos grups, ja que mentre alguns visitaven les instal·lacions i les aules de l'institut, els altres assitien a una xerrada informativa sobre els estudis que es poden cursar al centre. La directora de l'IES Ramon Berenguer IV -Neus Bosquet- va explicar a Revista Cambrils Diari Digital els objectius d'aquesta jornada de portes obertes, dirigida "a que tots els alumnes dels centres de primària de Cambrils puguin venir aquí, en comptes d'anar nosaltres a fer una xerrada a cada centre com feiem cada any. Així poden veure les instal·lacions i se'ls hi ensenya tot el que es fa durant tot el curs, en les diferents aules".

IES Cambrils

Per la seva banda, l'IES Cambrils va iniciar la seva jornada de portes obertes entorn les cinc de la tarda, amb unes visites guiades explicatives per totes les instal·lacions i amb el suport dels diferents professors que imparteixen les diferents matèries. La directora de l'IES Cambrils -Olga Fernández- va explicar alguns detalls d'aquesta jornada, en la que van rebre diferents grups de pares i alumnes de sisè de Primària de tots els col·legis de Cambrils, que s'han d'inscriure properament per cursar estudis d'ESO el curs vinent.
Un cop van finalitzar les visites es va convidar a un berenar a tots els assistents, i també es van organitzar diverses activitats esportives i culturals per a tots els futurs alumnes que van visitar el centre.

Recordem que el període de preinscripcions i presentació de sol·licituds per cursar els estudis d'Educació Secundària Obligatòria a ambdós instituts és del 10 al 20 d'abril. Per al curs 2007-2008, l'IES Ramon Berenguer IV ofereix els ensenyaments d'ESO, Batxillerat i el Cicle Formatiu Mitjà -en gestió administrativa, comerç i equips i instal·lacions electròniques- i el Cicle Formatiu Superior en administració i finances, tot i que el període de preinscripció de tots aquests -excepte l'ESO- encara no s'ha iniciat. Per la seva banda, l'IES Cambrils imparteix els ensenyaments d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat.

Comenta aquest article