Cultura

La Biblioteca acull l'espectacle de contes per als més petits "Contes del perquè" i "Contes de l'Àfrica"

Per Berta Ruiz



Agustí Farré va fer cantar a la canalla amb la seva guitarra
La sala d'actes de la Biblioteca Municipal va acollir ahir a la tarda l'espectacle de conta-contes "Contes del perquè" i "Contes de l'Àfrica", dins del programa "Viatjant amb contes", i que va anar a càrrec d'Agustí Farré o Lluna de Cartró  

El conta-contes Lluna de Cartró va explicar a la canalla, la majoria d'entre els 4 i els 6 anys, un parell d'històries ben peculiars. Una d'elles, dins dels "Contes del perquè", va estar basada en una llegenda africana per explicar "perquè els cocodrils i els micos no es poden veure", i l'altre conte va ser una història més general sobre el món, explicant "perquè no hi ha dracs, ja que aquests estan en uns altres llocs", segons explicava Agustí Farré a Revista Cambrils Diari Digital.

A més, durant l'explicació, Agustí Farré va fer cantar els més petits, amb la seva guitarra. Segons va explicar ell mateix, "el fet de cantar una cançó li dóna una mica més de gràcia, complementa el conte i li dóna una mica més de joc. Els nens poden participar cantant, movent els braços i fent coses molt senzilles. Però el principal és escoltar la història i treure-li profit".

Comenta aquest article