Cultura

El proper dissabte es farà la ruta literària "Cambrils endins" dins de les activitats "Dies de llibres"

Per Redacció



Un dels punts del Correllibres està situat al Mercat de la Vila
El proper dissabte 21 d'abril, dins del programa "Dies de llibres" es farà la ruta literària "Cambrils endins", que sortirà des de la plaça del Setge, entorn a les cinc de la tarda, i recorrerà els diferents carrers del Barri Antic.

La passejada anirà a càrrec de Dolors Requena i Fina Masdeu, dues professores que estan treballant en un llibre sobre diferents rutes a municipis de la zona, i que explicaran històries de la ciutat, tot passejant pels seus carrers. Totes les persones que vulguin participar en la ruta literària s'han d'inscriure prèviament a la Biblioteca Municipal o trucant al telèfon 977 363 495, ja que les places són limitades.

El Correllibres, en marxa

Des de fa uns dies també s'ha posat en marxa el Correllibres o bookcrosing dins de les activitats de "Dies de llibres a Cambrils". Aquesta iniciativa, que es repeteix per tercer any consecutiu, és una manera de compartir els llibres i fer-los córrer entre els amants de la lectura. Tothom pot deixar els seus llibres als punts assenyalats, i d'altres lectors els poden agafar i llegir-los, així com fer els comentaris que vulguin. Els punts de recollida i dipòsit del Correllibres estan situats al Centre Cultural i Ocupacional, al Mercat de la Vila i a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

Comenta aquest article