Informació general

Salvador Colom és el nou president de la Unió de Botiguers en substitució d'Isabel Basora

Per Berta Ruiz



Salvador Colom és el nou president de la Unió de Botiguers
Salvador Colom és des de fa poc menys d'un mes, el nou president de la Unió de Botiguers de Cambrils, en substitució d'Isabel Basora, que ha ocupat aquest càrrec des del passat mes de juny fins ara.

En la darrera assemblea celebrada per la junta directiva de la Unió de Botiguers, el passat mes de març, Isabel Basora va presentar la seva dimissió per motius personals, tot agafant el compromís d'exercir en el càrrec fins que s'escollís un nou president.

En aquesta reunió, la junta va escollir Salvador Colom com a nou president de la Unió de Botiguers, degut a la seva experiència durant molts anys dins de la junta directiva, en diferents càrrecs.Segons va explicar ell mateix a Revista Cambrils Diari Digital, aquest mandat "serà una continuïtat de la tasca que ha fet Isabel Basora fins ara, i també els anteriors presidents, que han fet una molt bona feina i han tingut molta dedicació en la Unió de Botiguers. Ara, ens toca a nosaltres. Som una junta directiva amb moltes ganes de fer coses i amb molta empenta, però també hauríem de ser més".

En aquest sentit, Salvador Colom va explicar, que la Unió de Botiguers és l'entitat cambrilenca que organitza més activitats al municipi, entre fires, mercats i campanyes, i que, donades totes aquestes activitats que es duen a terme, "sí, necessitaríem trobar més gent que col·laborés amb nosaltres en les diferents comissions que hi ha muntades", com la comissió de Cambrils Port de Moda, la comissió de fires -que s'encarrega d'organitzar totes les fires de la UB-, l'elaboració de la Guia de Compres i el Plànol Comercial que anualment s'elabora o la comissió d'activitats diverses, que engloba d'altres àmbits.

La nova junta directiva de la Unió de Botiguers de Cambrils, encapçalada pel seu nou president, seguirà fent les mateixes activitats, tot i que segons explica Salvador Colom, "s'anirà evolucionant i adaptant noves coses. Si hi ha noves propostes, ho estudiarem i ho intentarem tirar endavant si és positiu pel soci". Recordem que des de la Unió de Botiguers s'engeguen nombroses campanyes durant tot l'any, com el Dia del Pare, el Dia de la Mare -sobre el qual ara s'hi està treballant, i que sortejarà premis entre els clients- o el proper mercat de Sant Jordi que es farà aquest dilluns vinent, entre d'altres.

Nova junta directiva

Juntament amb el nou president de la Unió de Botiguers -Salvador Colom- hi ha onze persones més que conformen la junta directiva. Joan Lluís Fortuny n'és el vicepresident; Tomàs Sierra com a secretari; Núria Santamaria com a sotssecretària; Vicenç Fortuny com a tresorer i Meritxell Pozo com a comptable. Pep Grau, Jordi Sancho, Jordi Savall, Sandra Mas, Alicia Jiménez, Wilma Manzari hi figuren com a vocals de la junta directiva. Segons els estatuts de funcionament de la Unió de Botiguers de Cambrils, cada dos anys s'ha de renovar la meitat dels membres que la formen, i el president pot estar un màxim de quatre anys. Tot i això, segons va explicar Salvador Colom, quan es fa aquesta renovació de la junta, normalment el president "posa el càrrec damunt de la taula, per a que la junta decideixi si continua o si hi ha algú que es vol presentar".

Comenta aquest article