Informació general

S'exposen al Mollet del Rec part dels vehicles que prendran part en el Ral·li Cambrils -Costa Daurada que comença avui

Per Judit Pinazo



Durant la tarda d'ahir, al Mollet del Rec, es van poder veure els cotxes participants en el ral·li
Ahir a la tarda entre les 18 i les 21 hores, bona part dels vehicles antics que participen en la XXVIII edició del Ral·li Cambrils - Costa Daurada (vint-i-quatrena edició internacional) van estar exposats al Mollet del Rec. Aquesta és una de les novetats que presenta l'edició del ral·li d'enguany, ja que habitualment l'exposició dels vehicles es feia l'últim dia del ral·li quan els cotxes arribaven a Cambrils.

El Mollet del Rec doncs, es va convertir ahir, en una exposició de veritables relíquies sobre rodes, que van cridar l'atenció dels qui passejaven per la façana marítima. Recordem que el ral·li Cambrils - Costa Daurada és l'únic de l'Estat on només hi poden participar vehicles d'abans del 1930, per això ahir es podran veure, vehicles com  un Cadillac del 1930 de 16 cilindres, únic en tot l'estat espanyol, un Hispano Suïssa del 1924 o un Panhard i Levassor de 1928. Per evitar embrutar el terra enguany tots els cotxes s'han exposat damunt d'uns plàstics protectors fets a mida per a l'ocasió.

Recordem que el ral·li que s'inicia avui anirà enguany fins a la ciutat francesa de Béziers. Hi participen un total de 34 cotxes antics i 71 participants.

Concurs de dibuix

Una de les altres novetats de l'edició d'enguany és l'exposició de dibuixos sobre cotxes d'època que es podrà veure a partir del proper 22 d'abril a la Torre del Port, dia d'arribada dels vehicles i en el que es posarà punt i final al ral·li d'enguany. Els dibuixos els han realitzat una quarantena d'alumnes de l'IES Cambrils, entre els 12 i els 16 anys. Els participants en el ral·li són el jurat d'aquesta exposició. Ahir a la tarda a mesura que anaven arribant els vehicles, els participants en el ral·li passaven per la Torre del Port per votar el dibuix que més els hi agradava. Els guanyadors es donaran a conèixer l'últim dia del ral·li, concretament en el dinar de cloenda de l'edició d'enguany que es celebrarà el dia 22 d'abril al Mas Gallau. El premi pels guanyadors serà un lot de llibres sobre la història de l'automòbil i aquells que ho vulguin podran donar un tomb amb un dels cotxes participants en el ral·li.

Comenta aquest article