Informació general

L'Ajuntament realitza millores en el sistema de reg i en la jardineria del Parc del Pescador

Per Redacció



Aspecte que ofereix actualment, una de les entrades al Parc del Pescador
L'Ajuntament de Cambrils ha enllestit durant aquests dies el projecte de millora del Parc del Pescador. Els treballs de reforma han consistit en la replantada d'arbres, poda i millora de la vegetació, així com la substitució de parterres malmesos, per tal d'evitar l'erosió, i reforma total del sistema de reg.

Un altre dels canvis ha estat la substitució d'algunes zones arbustos vells per espècies de flors amb colors molt vius, que combinen també amb la col·locació de grans pedres blanques al sòl. Aquesta reforma, assegura també menys despesa d'aigua i s'aconsegueix una flora més variada.

També s'ha plantat nova vegetació, com plantes enfiladisses noves i s'ha fet una poda de tot l'arbrat, millorant la lluminositat del parc. A la zona on està instal·lada la barca "Marinera" s'hi ha col·locat una tanca de fusta -integrada en el paisatge- i s'han situat fustes enterrades arran de les zones enjardinades en llocs concrets de baixada d'aigua per evitar l'erosió del terra. També s'han substituït aquelles fustes que vorejaven el bar i que es trobaven molt esquerdades.Un altre aspecte important de la reforma ha estat la substitució de tot el sistema de reg. Abans el sistema de goteig estava soterrat, de manera que les arrels de l’arbrat l’havien malmès. Ara, s’ha optat per un sistema situat sobre el terra que té més resistència i que assegura la conservació adequada de les plantes respectant el seu creixement natural.

En total, el projecte ha tingut un pressupost de més de 28.000 euros, i ha estat la primera reforma important que s’ha realitzat al Parc del Pescador des que es va inaugurar ara fa 8 anys.

Comenta aquest article