Informació general

La Cambra de Comerç fa una xerrada informativa per donar a conèixer els ajuts als botiguers que atorga la Generalitat

Per Berta Ruiz



La xerrada va fer-se ahir al vespre a la seu de la Unió de Botiguers de Cambrils
Des del Departament de Comerç Interior de la Cambra de Comerç de Reus es realitza un any més la campanya informativa per donar a conèixer els ajuts als botiguers que concedeix la Generalitat de Catalunya. En el nostre entorn, la Cambra de Comerç de Reus s'encarrega de fer-ne la màxima difusió, en col·laboració amb les associacions de comerciants de la demarcació –a Cambrils, la Unió de Botiguers–, fent sessions informatives per explicar-ne els continguts, terminis, i quanties subvencionables.

Dins d'aquesta campanya de sessions informatives, ahir al vespre va ser el torn de Cambrils, amb una xerrada informativa que va tenir lloc a la sala d'actes de la seu de la Unió de Botiguers i que va anar a càrrec de Toni Regalón –tècnic de comerç interior de la Cambra de Comerç de Reus–. Regalón va ser l'encarregat d'informar sobre les ajudes que anualment atorga la Generalitat de Catalunya dins del pla de dinamització del comerç urbà de Catalunya.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, Toni Regalón va explicar alguns dels punts sobre els quals va girar la xerrada sobre aquests ajuts. En primer lloc, "els ajuntaments i totes aquelles inversions de millora i condicionament de l'espai urbà. Per altra banda, les associacions de comerciants i les inversions en plans de dinamització comercial que en fan, i els establiments comercials que volen realitzar inversions de millora en les seves botigues". Segons Regalón, "el que fem és unir esforços i intentar donar a conèixer a qualsevol establiment la possibilitat de gaudir del suport de les subvencions de la Generalitat".

La Cambra de Comerç realitza aquestes xerrades informatives als diferents municipis que tenen una mínima estructura comercial o que compten amb alguna associació de comerciants i sinó, s'intenta col·laborar amb alguna entitat pública per donar a conèixer aquests ajuts.

Durant aquests dies, a banda de Cambrils, també s'han fet xerrades a Gandesa, Montblanc, Horta de Sant Joan, l'Espluga de Francolí i Reus.

Comenta aquest article