Cultura

El cantautor Jesús Fusté presenta a Cambrils el seu darrer treball discogràfic "Vine amb mi"

Per Berta Ruiz



Jesús Fusté va oferir un concert ahir al vespre al Centre Cultural
El Centre Cultural va ser l'escenari ahir al vespre del concert del cantautor Jesús Fusté –dins del cicle "Dies de llibres a Cambrils"– que va presentar el seu darrer treball discogràfic Vine amb mi, editat el passat mes de setembre.

El concert d'ahir va ser el primer que aquest músic nascut al Pradell de la Teixeta oferia al Camp de Tarragona, tot i que ja havia presentat el seu disc a d'altres municipis.

Moments abans d'iniciar el concert, Jesús Fusté explicava a Revista Cambrils Diari Digital alguns detalls d'aquest disc, el primer de la seva carrera musical. Segons va explicar, "intento fer una cançó amb una certa sensibilitat i el màxim de poètica possible, que les lletres siguin elaborades i que s'apropin al màxim a la poesia. En aquest disc el que es pot trobar és una cançó d'autor, intentant fer-la amb tendresa, amb sensibilitat i amb molt d'amor i estimant la poesia i la música, que és del que es tracta. Intentar que la poesia, que es llegeix poc, es llegeixi una mica més".

Durant el concert d'ahir a Cambrils, Jesús Fusté va presentar els 12 temes que integren el disc Vine amb mi, i també va interpretar cinc temes nous. El cantautor va interpretar les seves peces acompanyat d'un piano, i també va comptar amb la resta de la seva banda, un contrabaix, un clarinet, un bateria i un guitarra.

Comenta aquest article