Societat

Es presenta el programa d'activitats d'estiu "L'estiu d'en Cambri" que preveu arribar a més de 1.600 nens

Per Berta Ruiz



Rosa M. López, Neli Queral i Jordi Savall, ahir en la presentació de les activitats
Les Àrees d'Esports, Cultura i Festes i Benestar Social van presentar ahir en roda de premsa el programa d'activitats d'estiu "L'estiu d'en Cambri", que enguany tindran com a protagonista el conegut personatge de còmic Tintín.

El regidor d'Esports –Jordi Savall– va ser l'encarregat de fer repàs i balanç de la participació assolida en l'edició de l'any passat, quant van participar-hi més de 1.500 nens i nenes de totes les edats.

Per aquesta propera edició –la tercera en què hi col·laboren de manera conjunta les tres regidories– s'espera poder ampliar aquesta xifra i arribar als 1.600 participants.
Jordi Savall també va apuntar algunes de les novetats més destacades del programa en matèria d'esport, com la Primera Patinada Popular que es farà el dia 6 de maig o el primer Raid d'Aventura Popular –que inclourà proves de BTT, patins, caiac, cursa a peu i escalada–. A banda, també es farà la 3a Masterclass d'Spinning el dia 1 de juny, el Mulla't per l'Esclerosi el dia 7 de juliol, la cinquena edició del Torneig Streetball de bàsquet el dia 14 de juliol o la segona Convenció Internacional de Fitness i Aeròbic que es farà dels dies 20 a 22 de juliol.

Per la seva banda, la regidora de Cultura i Festes –Neli Queral– va avançar algunes de les activitats organitzades des de la seva àrea, com les colònies d'estiu organitzades pel Grup Arrels, que any rere any assoleixen molt d'èxit i que enguany tindrà tres torns a tres llocs diferents: l'Alta Ribagorça, la Garrotxa i el Pla de l'Estany. Neli Queral també va destacar altres activitats com L'Estiu al Parc, el Cinestiu al Centre Cultural, les sortides a la platja o el Mulla't amb la Història, entre d'altres.

Finalment, la regidora de Benestar Social –Rosa M. López– va mostrar-se molt satisfeta un any més de poder presentar conjuntament un programa tan ampli i divers per oferir a les famílies cambrilenques. Segons Rosa M. López, "hem de treballar per a la integració i no segregació dels nens de Cambrils, independentment del nivell econòmic i social, i aconseguir conciliar la vida familiar i al mateix temps que els nens estiguin cuidats i puguin divertir-se".

Enguany el període d'inscripció s'iniciarà el proper 4 de juny, al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article