Societat

Gastronomia

El nou Restaurant del CNCB obre les seves portes

El Restauran inicia una nova etapa de la mà del grup cambrilenc Fremergy i el xef tarragoní Llorenç Valls

Per Redacció

Terrassa superior del restaurant
Terrassa superior del restaurant | Cedida

Avui obre portes el nou restaurant del Club Nàutic Cambrils, després de mesos d'obres i preparatius. I ho fa sota la direcció del grup cambrilenc Fremergy i amb el xef tarragoní Llorenç Valls al capdavant de la cuina. Valls té experiència en restaurants com Arzak a Donosti, Lasarte de Martín Berasategui o l'hotel Mandarín Oriental, aquests dos darrers a Barcelona. Valls ha dissenyat una proposta gastronòmica basada en el producte del dia i de qualitat, amb els arrossos com element destacat. Així mateix, el xef posarà especial atenció al producte local i introduirà elements d’altres parts del món, com és la cuina peruana.

El Restaurant del CLub Nàutic Cambrils compta amb un menjador interior i dues terrasses on s’oferiran propostes diferenciades. La terrassa inferior servirà esmorzars des de les 9:30h i enllaçarà amb servei de tapes al migdia i vespre fins les 23h. La sala del menjador servirà dinars i sopars; mentre que la terrassa superior s’ha convertit en una zona chill out, més exclusiva i amb un horari des de després dels dinars i fins la mitjanit. El Restaurant estarà obert tota la setmana durant la temporada d’estiu, amb carta i diferents opcions de menú de dilluns a divendres i durant el cap de setmana.

Comenta aquest article