Informació general

Es posa punt i final a la XXVIII edició del Ral·li Cambrils - Costa Daurada

Per Judit Pinazo



El bon temps va afavorir que molta gent s'apropés al Mollet del Rec a veure els cotxes que han participat en el ral·li
Ahir al migdia es va posar punt i final a la XXVIII edició del Ral·li Cambrils - Costa Daurada (vint-i-quatrena edició internacional) organitzat pel Club de Vehicles Antics de Cambrils. Després de 5 dies i 900 quilòmetres recorreguts, ahir al migdia l'expedició arribava al Mollet del Rec de Cambrils, com ja és tradicional, tot i que només ho van fer 32 dels 34 cotxes participants, ja que dos van tenir avaries mecàniques. Les altes temperatures i un dia amb molt de sol van fer que moltes persones que passejaven pel port s'aturessin al Mollet del Rec per veure els cotxes que han participat en el ral·li.

Segons l'organització, el ral·li ha anat molt bé i el bon temps els ha acompanyat tots els dies. Recordem que el ral·li es va iniciar el passat 18 d'abril i que enguany s'ha desplaçat fins a la ciutat francesa de Béziers.

Com dèiem, enguany hi han participat 34 cotxes antics provinents d'arreu de l'Estat, entre ells destaca la participació d'un un Cadillac del 1930 de 16 cilindres, únic en tot l'Estat espanyol, un Hispano Suïssa del 1924 o un Panhard i Levassor de 1928. El cotxe guanyador en aquesta edició ha estat un Hudson.

El ral·li d'enguany va posar punt i final amb la celebració tradicional d'un dinar entre tots els participants.

Comenta aquest article