Informació general

L'Associació Cultural Vilafortuny posa punt i final a les III Jornades Culturals

Per Judit Pinazo



Alberto Panizo, Rosa M. Fusté, Ramón García Mateos i Paul Bright, divendres passat, abans de començar el diàleg literari
El passat divendres 20 d'abril a les 21 hores i dins de les activitats organitzades per les III Jornades Culturals de l'Associació Cultural Vilafortuny es va organitzar un diàleg literari sota el títol "El placer de escribir i el placer de leer. La expresión del alma", que va comptar amb la participació del regidor d'Ensenyament –Ramón García Mateos–, l'escriptor i poeta Alberto Panizo, l'escriptor britànic de contes infantils Paul Bright i la bibliotecària municipal –Rosa M. Fusté–.

L'objectiu de l'activitat, tal i com explicava la presidenta de l'Associació Cultural Vilafortuny –Encarna Moreno– era establir entre els escriptors i el públic assistent una conversa entorn el plaer i l'art d'escriure i fomentar alhora la lectura "creiem que l'activitat enriqueix tant els escriptors com el públic assistent". Un altre dels objectius de l'activitat era apropar la Biblioteca Municipal a la gent i als barris.

Durant aquest passat cap de setmana s'han realitzat d'altres activitats emmarcades dins les Jornades Culturals, com per exemple la projecció, dissabte, al Centre Cívic, de l'audiovisual de la Fundació "El sueño de la Campana" i una presentació de llibres infantils. Finalment el diumenge es va posar punt i final a les jornades amb una festa infantil, una xocolatada popular i un concurs culinari.

Balanç positiu

Recordem que lesIII Jornades Culturals de l'Associació Cultural Vilafortuny van començar el passat 13 d'abril i durant aquests dies s'han realitzat diferents activitats, totes elles en el recentment inaugurat Centre Cívic de Vilafortuny, amb l'objectiu de donar a conèixer als veïns quins serveis i quines activitats es poden dur a terme al Centre Cívic. Des de l'Associació Cultural Vilafortuny es fa un balanç molt positiu de l'acollida que han tingut les diferents activitats, "estem molt contents amb la participació i l'interès que hi ha hagut", explicava Encarna Moreno.

Comenta aquest article