Cultura

La ruta literària "Cambrils endins" fa un recorregut per alguns dels punts més emblemàtics del municipi

Per Redacció



La ruta va iniciar el seu recorregut a la plaça del Setge
El passat dissabte a la tarda es va fer la ruta literària "Cambrils endins", organitzada per la Biblioteca Municipal i emmarcada dins del programa "Dies de llibres a Cambrils" que s'està fent durant aquests dies.

La ruta va iniciar-se entorn a les cinc de la tarda i va tenir com a punt de sortida la plaça del Setge, per tal de recórrer, a continuació, diferents indrets de la població. Encapçalant el grup –d'una trentena de persones– hi havia la bibliotecària municipal –Rosa M. Fusté– i Dolors Requena, una de les professores que està treballant en un llibre sobre diferents rutes en alguns municipis de la zona. Requena va convidar els participants a la ruta literària a llegir els textos seleccionats en aquesta activitat literària.

Va ser al punt de sortida –a la plaça del Setge– on es van llegir alguns textos de les obres de Viatge per la mar de la Frau, El setge de Cambrilsl'any 1640 o L'ombra de Jacint Vilosa. Les següents parades que es van fer a la zona de la Vila van ser a la plaça d'Espanya, a la Cooperativa i el Museu Agrícola, al Mercat de la Vila i a l'ermita de la Mare de Déu del Camí. Un altre dels punts on la comitiva literària es va aturar va ser a l'estació d'autobusos, on es van llegir fragments del llibre Cambrils. Espais per la calma. Seguidament es va seguir la ruta cap al Port, amb aturades al far vermell o a la llotja de pescadors.

El proper acte de "Dies de llibres" es farà avui mateix a partir de les vuit del vespre al Centre Cultural, amb la presentació del llibre Rastres de sàndal, d'Asha Miró i Anna Soler-Pont. La presentació comptarà amb la presència d'Asha Miró.

Comenta aquest article