Cultura

La Teca Teatre i els Oncles Band ofereixen al Centre Cultural un recital de poemes, contes i cançons

Per Redacció



Moment de l'actuació de La Teca ahir al vespre, al Centre Cultural
La Teca Teatre i Els Oncles Band van presentar ahir al vespre al Centre Cultural el seu espectacle de poemes, contes i cançons "La lluna, la pruna", posant el punt i final al programa d'activitats "Dies de Llibres a Cambrils".

L'actuació va consistir en un recital de poemes, contes, narracions, cançons i rodolins, amb un nexe comú d'unió: la lluna. Durant tot l'espectacle, la música també hi va tenir un paper fonamental, ja que el recital a càrrec de Miriam Espolet i Pep Pellicer, va anar acompanyat dels Oncles Band, amb el piano i l'acordió de Pep Pellicer, la guitarra d'Albert Piqué i la bateria amb Dani Morell. Van interpretar clàssics com
Blue moon, Fly Me to the Moon o The dark side of the moon de Pink Floyd

Els poemes i cançons que es van recitar van ser d'autors catalans, clàssics i moderns com Albert Ràfols-Casamada, Maria Mercè Marçal, Josep M. de Segarra, Jacint Verdaguer, Marià Villangómez, Miquel Desclot, Salvat Papaseit, Pau Riba o Maria del Mar Bonet, entre d'altres.
 
La d'ahir va ser la primera vegada que La Teca Teatre posava en escena aquest espectacle, tot i que de cara a finals d'any, ja tenen contractades un seguit d'actuacions en biblioteques del Camp de Tarragona, mitjançant la central de Biblioteques, tal i com ja van fer amb l'anterior recital de poemes i cançons de Joan Salvat Papasseit.

Comenta aquest article