Informació general

La presidenta de l'Institut Català de la Dona visita Cambrils per conèixer de primera mà les polítiques de dones

Per Judit Pinazo



D'esquerra a dreta, Rosa M. López, Isabel Salas i Marta Selva, ahir al matí a la seu de Benestar Social
Ahir al matí la presidenta de l'Institut Català de les Dones -Marta Selva-, acompanyada de la coordinadora territorial de l'Institut Català de la Dona -Isabel Salas-, va visitar Cambrils per reunir-se amb la regidora de Benestar Social -Rosa M. López- amb l'objectiu d'impulsar i reforçar les comunicacions amb els ens locals que treballen per millorar la situació de les dones i per la implementació efectiva de les polítiques de dones.

Segons Selva la reunió d'ahir era una presa de contacte des del Govern de la Generalitat de Catalunya per conèixer amb més precisió la realitat en la que la regidoria de la dona i la seva regidora treballen i alhora per establir el pont de treball coordinat que a partir d'aquesta legislatura l'Institut Català de les Dones vol reforçar a través de la figura de la coordinadora territorial i amb tots els ens locals de la província.

Per la seva banda, Isabel Salas, va explicar que s'ha de treballar en millorar les polítiques de dones, els problemes que es generen de la violència de gènere i analitzar com es segueixen els casos des dels Ajuntaments i com aquests van integrant les polítiques de dones.

En la visita d'ahir, Marta Selva, va mantenir també una reunió amb la regidora de polítiques per a la igualtat de l'Ajuntament de Tarragona i va presidir una reunió de l'Assemblea Territorial de dones de Tarragona.

Comenta aquest article