Informació general

La Guàrdia Civil deté a Cambrils a tres persones per un robatori amb violència, lesions i detenció il·legal

Per Redacció

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Tarragona va detenir, el passat 2 de maig a les 17 hores a Cambrils a tres persones com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació amb resultat de lesions i una detenció il·legal. Els detinguts són Bayron H.C.D. de 24 anys i Gregorio S.E. de 18 anys, els dos equatorians, i una menor d'edat, de 17 anys i peruana. Els tres detinguts tenien domicili a Barcelona.

Els fets van ocórrer quan a les 2.00 hores de la matinada del passat 2 de maig, la Guàrdia Civil s'assabenta de l'existència d'un home que havia arribat fins un hotel de Salou per demanar auxili després d'haver estat víctima d'un robatori amb violència i d'una detenció il·legal. L'home de 53 anys, veí d'Hospitalet de Llobregat, va ser sorprès, mentre estacionava el seu vehicle, un Fiat Bravo, prop del seu domicili, per dos homes i una dona que el van obligar a entrar al cotxe amb cops i amenaces, alhora que van tapar-li la cara amb una peça de roba.

Un dels agressors va conduir el vehicle mentre els altres el retenien dins el vehicle, fins que van arribar a Salou on van retenir a la víctima dins del maleter del seu propi vehicle. Finalment el veí d'Hospitalet, amb cops de peu i com va poder, va aconseguir sortir pels seients del darrera i va poder demanar auxili.

Una patrulla de la Guàrdia Civil va acudir immediatament i el van traslladar al CAP de Salou, per traslladar-lo més tard a l'Hospital Joan XXIII on van fer-li un reconeixement i van curar-li les ferides de la cara. Els assaltants li havien robat 100 euros, un telèfon mòbil i una targeta de crèdit.

Una intensa i ràpida investigació va permetre localitzar als presumptes autors a Cambrils, on van ser detinguts. Les diligències pel cas han passat al Jutjat número 4 de Tarragona i els detinguts al Jutjat número 2 de Reus.

Comenta aquest article