Informació general

El secretari de Joventut de la Generalitat visita Cambrils per conèixer els projectes dirigits als joves

Per Judit Pinazo



Eugeni Villalbí va visitar ahir a la tarda a la sala Ka l'Arrib on es va reunir amb joves cambrilencs
Ahir a la tarda el secretari de Joventut de la Generalitat de Catalunya -Eugeni Villalbí- va visitar Cambrils per conèixer de primera mà els projectes que impulsa l'Ajuntament dirigits al col·lectiu de joves. La visita respon a un seguit de visites que ha realitzat el secretari per diferents municipis per tal de conèixer de primera mà els diferents treballs que s'estan duent a terme per part de les entitats juvenils, a través de reunions amb diferents tècnics i regidors de diferents ajuntaments.

Segons Villalbí  la intenció de la secretaria de Joventut és la de treballar d'una forma territorial i adaptar les polítiques de joventut més enllà de la ciutat de Barcelona i l'àrea metropolitana "per això crec que és imprescindible un coneixement previ per part meva de la realitat juvenil, de les coses bones que s'estan fent i d'aquells llocs on hi ha problemes, disfuncions o necessitats a cobrir".

En la seva estada a Cambrils, ahir a la tarda, va visitar l'Ajuntament i es va reunir amb el regidor de Joventut -Salvador Matas- i tècnics del departament al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) per conèixer quins són els principals projectes que s'impulsen des de la regidoria.

El regidor va presentar-li el projecte de l'Ateneu Juvenil, que segons el secretari de Joventut "és un projecte molt ambiciós amb diferents espais i diferents funcions per transformar-se en un punt de referència al municipi".

El secretari va visitar també el local, recentment inaugurat, de la Sala Ka l'Arrib, al carrer València, on va reunir-se amb alguns joves per conèixer quina és la realitat que viuen i les seves principals preocupacions. Per altra banda Villalbí va valorar molt positivament la feina que s'està fent al municipi perquè "tant l'equipament de l'ateneu com altres actuacions donen resposta en l'àmbit de cultura, de salut, de mobilitat, formació, ocupació i la vivenda per a joves".

Comenta aquest article