Informació general

La Policia Local deté a un home per facilitar dades d'identitat falses i per circular sense permís de conducció

Per Redacció

La matinada del passat dilluns 14 de maig, entorn a la una de la matinada, en un control de seguretat ciutadana a l'avinguda de la Rosa dels Vents, la Policia Local va observar la maniobra sospitosa d'un vehicle. Els agents van aturar-lo i van sol·licitar-li la seva identificació. Aquest va dir que no portava el permís de conducció al damunt i va identificar-se com E.M.D., de 31 anys i veí de Barberà del Vallès. Els agents van comprovar l'existència d'aquestes dades i van veure que tenia caducat el permís de conduir des de l'any 2003. Seguidament van fer la corresponent denúncia i van immobilitzar el vehicle. Un cop el conductor va abandonar el lloc, els agents van fer una sèrie de gestions via Sistema Informàtic de la Policia, ja que tenien sospites de les dades que havia facilitat el conductor del vehicle. Els agents van comprovar que aquest havia facilitat dades falses, concretament del seu germà.
Entorn a les dues de la matinada es va localitzar novament al conductor del vehicle, que va admetre que s'havia fet passar per una altra persona, ja que no tenia cap mena de permís de conducció. Per aquest motiu, la Policia Local va procedir a la seva detenció per un delicte d'usurpació de l'estat civil. També es va comprovar que el detingut tenia nombrosos antecedents penals per delictes de robatori, maltractament en l'àmbit de la llar, contra la salut pública i a més tenia una ordre de cerca d'un jutjat de Girona.

Conducció sota els efectes de l'alcohol

D'altra banda, la matinada del passat diumenge, també en un control de seguretat ciutadana a l'avinguda de la Diputació, la Policia Local va aturar el conductor d'un vehicle que estava parlant pel telèfon mòbil. Els agents van requerir la seva identificació –O.R.R. de 33 anys, colombià i veí de Reus– i van comprovar que tenia suspès temporalment el seu permís de conduir per ordre judicial. Seguidament el van sotmetre a les proves d'alcoholèmia, donant com a resultat una taxa 3 vegades superior al màxim permès. Per això, es va procedir a la seva detenció, a la immobilització del seu vehicle i es van efectuar les diligències per delicte de trencament de condemna i per conducció sota efectes de begudes alcohòliques.

Comenta aquest article