Informació general

Dinou establiments de la Unió de Botiguers s'adhereixen a Voluntaris per la llengua

Per Redacció

Un total de 19 establiments associats a la Unió de Botiguers de Cambrils s'han adherit al projecte Voluntaris per la llengua, que impulsen el Consorci per a la Normalització Lingüística i la Secretaria de Política Lingüística. Aquestes botigues, que s'identifiquen amb un adhesiu, es comprometen a estar en disposició d'atendre en català els usuaris, encara que aquests hi parlin amb dificultat, per facilitar-los l'aprenentatge i la integració lingüística. De la llista de comerços adherits se n'ha fet difusió entre els aproximadament 200 alumnes de l'Oficina de Català de Cambrils i les 17 parelles lingüístiques que actualment participen en el programa Voluntaris per la llengua.

Els comerços adherits són Arianne, Aquàrium, Arts Gràfiques Saragossa, Bebitos, Electrònica Sergi, Ferreteria Cambrils, Ferreteria l'Estació, Forn Sant Salvador, Foto Oleastrum, els dos establiments de Licors Morell, Llibreria Escrivà, Merceria Borràs, MG Fotos, Punt Doc, Restaurant Acuamar, Suqui Mai, System Photo Laboratori i Zambra. Aquests 19 comerços de la Unió de Botiguers s'han de sumar als 17 establiments de Vilacentre que ja es van adherir al projecte Voluntaris per la llengua, la primavera de l'any 2006.

Aquesta actuació, que té per objectiu per promoure l'ús de la llengua catalana, és fruit del conveni de col·laboració que van signar el passat mes de novembre l'Oficina de Català de Cambrils, del Consorci per a la Normalització Lingüística i la Unió de Botiguers de Cambrils.

Els establiments que vulguin adherir-se a la iniciativa Voluntaris per la llengua poden adreçar-se a l'Oficina de Català de Cambrils –situada al Centre Cultural– trucant al telèfon 977 792 688 o bé a l'adreça electrònica cambrils@cpnl.cat.

Comenta aquest article