Informació general

La Guàrdia Civil de Miami Platja deté dos homes com a presumptes autors de diversos furts i estafes a municipis de la zona

Per Redacció

El dimecres 16 de maig, la Guàrdia Civil de Miami Platja va detenir dos veïns de Vila-seca de nacionalitat algeriana –Said K. de 47 anys i Cheik M. de 42 anys– com a presumptes autors de diversos furts i estafes comesos a diversos municipis de la província com Cambrils, Salou, Vila-seca, Tarragona i Miami Platja entre d'altres.

Un d'aquests darrers robatoris es va produir el passat dia 6 de maig a un supermercat de Miami Platja, on havien robat la bossa d'una clienta. Els dos individus es van apoderar dels efectes personals i dues targetes de crèdit amb les que van realitzar compres per valor de 1.270 euros que van gastar en begudes i tabac a Vilafortuny i Salou, i que després van revendre a bars i altres establiments.
El passat dimecres, la Guàrdia Civil de Miami Platja els va localitzar al seu domicili de la Pineda, lloc on es van recuperar 8.000 euros que havien robat a una ciutadana britànica i un total de 15 bosses que podrien haver estat furtades a diversos punts.

La Guàrdia Civil continua la investigació per localitzar a les víctimes dels robatoris i posa els detinguts a disposició del Jutjat Número 1 de Tarragona.

Comenta aquest article