Informació general

Hammada - Associació d'Amics del Poble Sahrauí fa una crida a les famílies cambrilenques per acollir a dos nens sahrauís

Per Redacció

Hammada, Associació d'Amics del Poble Sahrauí , que du a terme la campanya d'acollida de nens i nenes sahrauís al Camp Tarragona,"Vacances en Pau 2007", ha rebut un comunicat per part del representant del Front Polisari a Catalunya en què s’informa de la necessitat de trobar dues noves famílies per cobrir dues places de nens per aquest estiu. Des de Hammada es fa una crida urgent a qualsevol família interessada a acollir un d’aquests nens.

Dels 39 nens i nenes que l'any passat van venir a les comarques tarragonines, només 14 d'aquests poden repetir i la resta, 25 ja sobrepassen l'edat màxima per tornar a venir, que és de 12 anys. Des de l'associació es valora molt l'esforç han fet tant els socis com els voluntaris, i l'interès de totes les noves famílies acollidores que han fet possible que es tornés a repetir el nombre de nens i nenes sahrauís que podran venir aquest estiu durant els mesos de juliol i agost.

Totes les famílies interessades es poden posar en contacte amb l'associació cal trucar al telèfon 657 608 322.

Comenta aquest article