Informació general

Felip Puig demana a Cambrils el vot per Mercè Dalmau per "acabar amb el virus del tripartit"

Per Judit Pinazo



Felip Puig i Mercè Dalmau ahir al migdia al Parc de Pinaret
Ahir al migdia el diputat de CiU al Parlament de Catalunya –Felip Puig– va visitar el municipi per segona vegada durant aquesta campanya electoral per acompanyar a l'alcaldable de la federació nacionalista, Mercè Dalmau. L'acte es va celebrar al Parc del Pinaret i va comptar amb la presència de diferents membres de la llista.

Mercè Dalmau feia ahir el balanç de la campanya que s'està apunt de finalitzar "hem fet una campanya en un to molt positiu per explicar als veïns quins són els nostres projectes i les nostres propostes per Cambrils i quina és la nostra llista". Aquesta feina, explicava Dalmau, l'hem fet a peu de carrer recorrent tots els carrers del municipi per fer arribar un missatge positiu, tot i que en aquesta última setmana la campanya s'ha intensificat i les forces que formen part del tripartit ens han intentant desgastar amb atacs frontals, gairebé com si nosaltres fóssim el govern i ells a l'oposició "hem d'unir esforços tots els partits perquè la gent vagi a votar massivament i d'aquesta manera la representació que tingui l'Ajuntament sigui la majoritària".

Felip Puig: A Cambrils la vacuna del virus del tripartit és  Mercè Dalmau

En l'acte de campanya d'ahir Felip Puig va aprofitar per recordar que "a Cambrils i a Catalunya creiem que som l'única alternativa i a poques hores que s'acabi aquesta campanya que ha estat llarga i intensa hem de donar dos missatges; com més vots hi hagin més il·lusió i podrem barrar el pas a aquelles forces que a Cambrils estan intentant destruir l'oposició i que s'haurien de dedicar a governar i no ho han fet prou". Segons Puig, el tripartit a nivell de Catalunya ha provocat inseguretat i provocarà l'abstenció.

Segons Felip Puig, tant a Cambrils, com a Catalunya només hi ha dues alternatives, els socialistes amb alguns socis o CiU "un projecte pel país que està clarament subordinat a Espanya i que en la mesura que tingui suport en municipis com Cambrils, encara mantindrà aquesta presència d'un virus que s'està introduint a les xarxes del país". Per Felip Puig "el virus del tripartit té un únic antídot, que és CiU i a Cambrils la vacuna per aquest virus és Mercè Dalmau. Aquesta recta final de campanya ens serveix per recordar que qualsevol altre vot que no vagi a CiU servirà per reforçar el tripartit", explicava Puig.

Comenta aquest article