Informació general

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja celebrarà per la Fira les IV Jornades de Portes Obertes

Per Redacció



El bateig de submarinisme és una de les activitats que ofereix l'Estació Nàutica
Durant la celebració de la Fira, els propers 1, 2 i 3 de juny, l’Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig/Miami Platja ha preparat diferents activitats. En motiu de la celebració de la Jornada de Portes Obertes que se celebrarà durant el mateix cap de setmana, l'Estació Nàutica donarà a conèixer els seus productes i les seves activitats. L'Estació Nàutica estarà present a la Fira al Port, ubicada a la zona del port de Cambrils i que reuneix cada any a les empreses més importants del món de la nàutiques oferint una gran exposició d’embarcacions, productes  relacionats amb el món del mar, i l’oferta turística dels nostres municipis.

A més, aquest any, a més de les activitats de l’Estació Nàutica, hi hauran tallers didàctics pels nens, sortides d’exhibicions de llaguts catalans i demostració de navegació tradicional de vela llatina (amb la col.laboració del Museu d’Història de Cambrils, l’Associació Arjau, i Vent d’Estrop) i espectacle infantil amb animació marinera.

IV Jornades de Portes Obertes

L’Estació Nàutica celebrarà, durant els 2 primers caps de setmana de juny, les ja IV Jornades de Portes Obertes que es realitzen a la vegada a les 5 Estacions Nàutiques que actualment componen l’Associació d’Estacions Nàutiques de Catalunya. Mentre que a Cambrils i Salou, les jornades de Portes Obertes es celebraran durant el cap de setmana de la Fira a Mont-roig/Miami Platja es farà el proper 10 de juny. S’oferiran, com cada any, tot un ventall d’activitats nàutiques: circuits amb caiacs de mar i bananes, sortides amb veler i catamarà, batejos de vela, windsurf i submarinisme, i moltes més, per 5€ per persona i activitat en concepte d’assegurança.

Fira Salou Mar

Entre els passats 24 i 27 de maig, l’Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig/Miami Platja juntament amb l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques va estar presents a la quarta edició de la Fira SalouMar; una important fira que compta amb la participació d’importants empreses nàutiques, així com empreses relacionades amb el món del mar, i activitats complementàries. L’Estació Nàutica va promocionar la seva oferta nàutica.


Comenta aquest article