Informació general

Els alumnes de l'Oficina de Català de Cambrils celebren la festa de cloenda del curs 2006-2007

Per Redacció



La regidora de Cultura en funcions –Neli Queral– en un moment de l'acte de cloenda del curs 2006-2007
El passat divendres al vespre la sala d’actes del Centre Cultural i Ocupacional, va acollir la celebració de l’acte de cloenda dels cursos que ha ofert el Consorci per a la Normalització Lingüística des de l’Oficina de Català de Cambrils entre l’octubre de 2006 i el maig de 2007.

En l’acte, que va comptar amb la presència de la regidora de Cultura en funcions –Neli Queral– , la tècnica en Normalització Lingüística –Helena Martínez-Ferreruela– i les diferents professores dels cursos, es van lliurar els certificats a l’alumnat i es va fer una representació d'un fragment de l'obra d’Això no és vida! de la Companyia T de Teatre. En aquesta representació hi van prendre part els diferents alumnes dels cursos de català, alguns d'ells provinents de països com l'Uruguai, Romania, el Brasil, el Marroc, Bolívia, Alemanya i de la resta de l'Estat com el País Basc, Andalusia o Madrid.

En acabar es va oferir un refrigeri per a tots els assistents. A l’acte de cloenda també hi van assistir els 25 voluntaris que han participat en el programa Voluntaris per la Llengua en aquest curs.

455 alumnes inscrits

En els dos quadrimestres del curs 2006-2007, d’octubre a gener i de febrer a maig, s’han inscrit als cursos un total de 445 persones. En relació a l’oferta de cursos presencials, se n’han impartit un total de 22: 9 cursos de nivell Bàsic, 3 cursos de nivell Elemental, 4 cursos de nivell Intermedi i 4 de nivell de Suficiència, a més del curs “Català d’urgència al restaurant”, adreçat al personal del sector de la restauració. A més, enguany s’han impartit per primera vegada cursos a distància: en concret, s’han ofert 18 places dels nivells Intermedi i de Suficiència.

Comenta aquest article