Informació general

La PLIC porta als jutjats l'acte vandàlic sofert a la seva seu la nit de les eleccions municipals

Per Lluís Rovira i Barenys



Pintada a la persiana de seu de la PLIC, al carrer de l'Hospital, que la formació política considera un acte vandàlic
La PLIC s'ha decidit, finalment, a denunciar davant els jutjats l'atac vandàlic sofert a la seva seu, ubicada al número 5 carrer de l'Hospital, la passada nit de les eleccions municipals. Tal i com ja va informar Revista Cambrils Diari Digital el passat 30 de maig, la persiana de la seu de la PLIC va aparèixer pintada amb les paraules "Perill, màfia" i el símbol del dòlar.

En un comunicat emès ahir per la PLIC es diu que "arran dels danys ocasionats al local de la PLIC i tenint constància que les persones que els van ocasionar van ser identificades per la Policia Local de Cambrils, és intenció d'aquesta entitat interposar les corresponents accions judicials perquè considerem que els fets poden ser qualificats de delictius".

Segons explicava el candidat de la PLIC en aquestes passades eleccions Xavier Martí, "tot això va començar perquè nosaltres ens vam assabentar que hi havia un informe policíac. Llavors vam parlar d'aquesta qüestió amb l'alcalde i li vam dir que intentés buscar una solució pactada, però aquí ningú s'ha fet responsable d'aquests actes i és per això que fem la denúncia pertinent i que sigui la justícia la que decideixi. Hem esperat aquests 10 dies perquè si hi havia algú que s'havia de pronunciar es pronunciés. Aquí no s'ha pronunciat ningú, per tant el que no podem fer és quedar-nos quiets contra uns actes que van en contra del nostre partit i de l'honor de les persones que en formen part".

Comenta aquest article