Informació general

S'aprova el projecte de millora de la cava de les Quecles, al Nou Cambrils

Per Redacció



Aspecte de la cava de les Quecles en el tram inferior al barri del Nou Cambrils
L'Ajuntament de Cambrils ha aprovat el projecte d'arranjament de la cava de les Quecles, al Nou Cambrils.

Aquest projecte contempla una obra estructurada en 6 fases que donarà una major seguretat a les zones urbanitzades i disminuirà el risc d'inundació que existia fins al moment i en garantirà la seguretat.

Aquestes millores consistiran en l'arranjament de 654 metres de la cava, que es duran a terme tot respectant els serveis existents, les edificacions i les propietats privades. Es construirà un canal rectangular de formigó a les zones estretes i de marcs monocel·lulars i bicel·lulars als trams coberts. A les àrees on hi hagi més espai, especialment a les zones verdes, s'optarà per soleres de formigó i talussos d'escullera lligada, formant així un canal trapezoïdal.

Aquesta obra s'ha estructurat en sis fases, tot i que la primera d'elles ja es va realitzar; els treballs d'execució de les altres cinc fases continuaran des del punt més baix de la cava, en la desembocadura a la riera d'Alforja, i aniran pujant fins a l'altre extrem de la cava. Els treballs de millora tindran una durada de 4 mesos i es comptarà amb un pressupost total de 843.305,56 euros.

Comenta aquest article