Societat

Gastronomia

Roce, un nou establiment de restauració a Cambrils especialitzat en arrossos

Ahir es va fer la presentació davant la premsa del nou restaurant Roce, situat al carrer de Sant Pere, 11, i que es va obrir al públic uns quants dies abans de la passada Setmana Santa

Per Redacció

Gaspar Caparó i Iban Jerez, ahir, al restaurant Roce
Gaspar Caparó i Iban Jerez, ahir, al restaurant Roce | Lluís Rovira i Barenys

Ahir es va fer la presentació davant la premsa del nou restaurant Roce, situat al carrer de Sant Pere, 11, i que es va obrir al públic uns quants dies abans de la passada Setmana Santa. Roce és un establiment especialitzat en arrossos que els complementa amb una bona oferta en tapes segons. Els ideòlegs de Roce són quatre socis, Gaspar Caparó, Iban Jerez, Nil Ferran i Jordi Segura. que tot just ara fa un any ja van posar en marxa un projecte gastro, com és el restaurant Instint, que es troba a tocar del Roce.

Local on hi havia el restaurant El Faro

El passat 7 d’abril aixecava el teló Roce, ubicat al local que durant quatre dècades hi havia hagut el restaurant El Faro. Després d’una renovació profunda realitzada en poc més de trenta dies, el nou restaurant obria portes amb una capacitat de 44 persones en el seu interior i 40 més en la terrassa exterior que, aquestes darreres, seran operatives d'aquí a un any quan s'enllesteixin les obres de reforma de la Rambla Jaume I ja que el carrer de Sant Pere serà de vianants i  això permetrà doblar el número de taules. Segons comentava Iban Jerez, "estem molt satisfets de com hem renovat el local, amb l’interiorisme que li hem donat i el disseny. Convidem a que la gent ens visiti, estem molt il·lusionats i creiem que la nostra proposta gastronòmica atraurà. Som fidels al nostre lema de ‘Nuestro cuerpo pide ROCE ¿y el tuyo?’».

Al capdavant del fogons del ROCE està Gaspar Caparó, xef nascut a Alcover i format al Basque Culinary Center de Sant Sebastià i que comenta el fet que "Cambrils està creixent en l’àmbit gastro-professional i això ens ha motivat a posar en marxa aquest desafiament professional. Nosaltres al ROCE cerquem brindar-li al client una experiència en la que volem potenciar els bons arrossos, amb una oferta de tapeo i amb filosofia de compartir-ho a taula» tot afegint que «treballem amb molt bon producte per oferir arrossos de tota mena, vegetals, amb tòfona, arrossos de carn, de peix com per exemple de gamba o llamàntol. Ens agrada treballar-lo bé i després d’unes setmanes de rodatge un cop vam obrir, ara ja li hem agafat el punt a l’arròs, tant pel que fa a aspectes tan importants com són la cocció o la sal» exposa Caparó. Des de ROCE també es vol potenciar molt els arrossos take away i delivery a casa, permetent així al client assaborir-lo al seu domicili amb la màxima qualitat. L’establiment disposa també d’un menú migdia, el ROCE de dia al preu de 25 euros, i el ROCE de nit configurat amb una carta de tapes.

El restaurant està obert els set dies de la setmana, de dilluns a divendres l’horari és de 12:30h a 17h i de 20h a mitjanit. El cap de setmana obre ininterrompudament fins la 1 de la matinada. La seva pàgina web és www.micuerpopideroce.com i el perfil d’instagram @micuerpopideroce. El telèfon per reserves és el 623 546 937.

 

Comenta aquest article