Necrològica
Mor Fèlix Llovell, director de la Guia Gourmand
El periodista i gastrònom tarragoní Fèlix Llovell va morir, ahir als 73 anys d'edat
El periodista i gastrònom tarragoní Fèlix Llovell va morir, ahir als 73 anys d'edat. Llovell era el director de la coneguda ‘Guia Elecció Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès’. Aquesta guia la va crear l'any 1990 juntament amb Ramon Segú sota el nom de ‘Guia Gourmand’. Dos anys més tard, el 1992, i coincidint amb la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona van iniciar la ‘Guia Gourmand’, un projecte pioner que any rere any, primer en paper, i en l’edició on-line posteriorment, segueix sent a dia d’avui un referent de consulta informativa pel que fa a restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i d’altres llocs d’interès. No cal dir que en aquesta guia hi han passat un bon nombre de restaurants cambrilencs.
Fèlix Llovell va néixer a la ciutat de Tarragona, el desembre de 1948. Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB) i també en Periodisme i Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La seva dilatada trajectòria en el món del periodisme el van portar a col·laborar amb el Diario Español de Tarragona, a més de ser corresponsal del Correo Catalán, Mundo Diario, ABC, La Vanguardia,durant la dècada dels setanta i començaments dels vuitanta. Com a bon gastrònom, Fèlix Llovell va convertir la seva gran passió: la gastronomia, en professió, dedicant-se al periodisme turístic i gastronòmic. La seva polivalència gastronòmica el van portar l’any 2001 a publicar el llibre ‘La cuina de les comarques tarragonines’. Durant molts anys, a més d’editar i dirigir la ‘Guia Gourmand’, ha col·laborat periòdicament informant sobre gastronomia i turisme en publicacions, com ‘Catalunya Sud’, ‘La Voz de la Hostelería y el Turismo’, ‘Claxon’, ‘El Punt Diari’, ‘El Indicador de Economía’, ‘Notícies TGN’, ‘Viu Tarragona’ i emissores de ràdio com ‘Onda Rambla Punto Radio’ i ‘Onda Cero’.