Informació general

Una macrooperació policial a 10 habitatges de Cambrils permet la detenció de 13 delinqüents albanokosovars

Per Redacció



Aspecte de la porta esbotzada per la policia a l'habitatge de l'avinguda del Baix Camp
Ahir dimecres, a primera hora del matí, es va produir una important i espectacular acció policial conjunta entre els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil en diferents indrets de Cambrils que va permetre desarticular una xarxa de delinqüents albanokosovars especialitzada en robatoris en domicilis particulars i empreses. Els efectius policials van entrar a 10 habitatges i van detenir 13 persones.

A l'illa de cases entre l'avinguda d'Adelaida i el carrer de Pere Moretó, es van desplegar quatre furgonetes dels Mossos d'Esquadra, un cotxe patrulla i un important desplegament d'agents amb passamuntanya que van entrar en un pis del carrer de Pere Moretó i van desallotjar el pàrquing de clients del supermercat Mercadona que hi ha als baixos de l'edifici.

Al Cambrils Badia, segons informava un veí de la zona, també hi va haver un altre desplegament important dels Mossos d'Esquadra, entre el carrer de Beethoven i l'avinguda de la Diputació, i, segons aquest veí, sembla ser que en un dels furgons dels Mossos hi portaven un detingut.

Un altre dels pisos escorcollats pels Mossos d'Esquadra és un que està al número 4 de l'avinguda del Baix Camp, entre el passeig de La Salle i el carrer de Jacint Verdaguer. Segons els testimonis, la policia buscava un veí romanès. Els agents van esbotzar la porta del seu pis, que no es trobava a l'interior de l'habitatge, i hi van fer un escorcoll.

El desplegament policial va ser espectacular i es va fer en un moment de màxima circulació tant de gent com de vehicles ja que va coincidir amb l'horari d'entrada als centres escolars.

Comenta aquest article