Informació general

S'inaugura l'exposició dels treballs realitzats per alumnes de sisè de primària en el taller Transformacions

Per Judit Pinazo



Els alumnes van poder veure ahir al matí els seus treballs exposats en diferents parts del Parc del Pescador
Ahir al matí es va inaugurar, al Parc del Pescador, l'exposició dels treballs realitzats en la segona edició del taller Transformacions, que s'ha realitzat entre el 4 i el 15 de juny amb alumnes de sisè de primària dels centres escolars de Cambrils –CEIP Joan Ardèvol, CEIP Marinada, CEIP Cambrils, CEIP Guillem Fortuny i col·legi Cardenal Vidal i Barraquer–. Durant aquests dies els alumnes han elaborat una sèrie de tallers plàstics i artístics entorn al concepte espai.

Els encarregats de dur a terme els tallers han estat Pere Estadella i Jordina Ros, especialistes en arts plàstiques i en art dramàtic. L'objectiu del taller ha estat vincular l'espai públic i ocupar-lo amb els treballs dels nens sense malmetre el propi espai, i fomentar-ne el seu respecte. Els nens han realitzat diferents treballs que s'han repartit per diferents espais del Parc del Pescador. Per fer-los, han utilitzat diferents tècniques, des de treballs plàstics amb pintures o collage a la utilització d'una càmera de vídeo per realitzar un petit muntatge de les diferents activitats que han realitzat durant aquests dies.

Ahir al matí els diferents grups d'alumnes que han participat en la realització dels treballs del taller van assistir a l'acte d'inauguració i van passejar pel Parc del Pescador per veure els seus treballs exposats i conèixer els treballs dels altres companys. Els treballs, repartits en diferents espais del parc, romandran exposats fins al proper 4 de juliol.

Comenta aquest article