Informació general

Moonlight boat, una forma diferent de passar les nits d’estiu

Per Cristina Sierra



El passat dissabte a la nit es va fer una sortida amb catamarà destinada a la premsa
El grup Moonlight boat va organitzar aquest cap de setmana una sortida amb catamarà que va anar dirigida a periodistes i encarregats de les discoteques de la Costa Daurada, per donar a conèixer aquesta iniciativa. Durant aproximadament tres hores, i acompanyats de la música d’un discjòquei, beguda i servei de càtering, es va presentar aquesta nova forma de passar les nits d’aquests dos mesos d’estiu pels cambrilencs i turistes.

L’objectiu d’aquestes sortides és la de passar una nit diferent, començant veient la posta de sol entre música chill out i just quan comença la nit, crear un ambient més festiu amb música electrònica i house i com no, de viure una festa en que mar, llibertat i nit es barregen per passar-s’ho bé sota les estrelles.

Cada dijous i dissabte, el catamarà que es troba amarrat al port davant de la plaça Marcel·lí Domingo del port, sortirà per fer aquesta festa que tindrà una durada d’unes quatre hores. Per més informació i per fer una consulta privada per organitzar festes pròpies, es pot consultar la pàgina www.moonlightboat.com, que a més a més, té una varietat d’imatges que reflexen l’esperit de les nits a bord.

Comenta aquest article