Informació general

Els grups de corda de l'Escola de Música ofereixen un concert a l'església de Santa Maria

Per Judit Pinazo



Un moment de l'actuació del grup Oca, ahir a la tarda a l'església de Santa Maria
Ahir a la tarda, els grups de corda de l'Escola Municipal de Música de Cambrils van oferir un concert a l'església parroquial de Santa Maria, davant d'un nombrós públic, sobretot familiars, que va voler seguir el concert de final de curs, en directe.

En el concert d'ahir hi van participar els tres grups de corda de l'Escola, el grup Oca amb els alumnes més petits, entre els 5 i els 8 anys, el grup l'Orca amb alumnes entre els 9 i els 12 anys i l'orquestra de grau mig, de la que hi formen part els alumnes de més de 12 anys. En total al concert d'ahir al vespre hi van participar uns 50 alumnes.

Els primers en actuar van ser els més petits. Molts d'ells era la primera vegada que feien un concert davant d'un públic tant nombrós. Van interpretar tres peces, un "Allegro" de S.Suzuki, una cançó popular anomenada "Cançó de primavera" i la peça "Marco fa una passejada" de K &H Colledge.

El grup Orca, va oferir un repertori més ampli amb un total de 8 peces, 3 d'E.H. Jones i cinc peces per a orquestra de C. Joubert. Finalment els últims en actuar van ser l'orquestra de Grau Mig que va oferir tres peces de concert per a tres violins, corda i baix continu en Fa M, de Vivaldi i 5 peces d'H.P. Keuning.

L'Escola de Música de Cambrils posarà punt i final al curs 2006-2007 aquesta tarda, amb un concert a càrrec dels grups de vent a les 19.00 hores al Parc del Pinaret, per celebrar el fi de curs i commemorar el Dia Internacional de la Música que se celebra avui.

Comenta aquest article