Informació general

Joan Recasens és designat conseller comarcal del Baix Camp per ERC

Per Redacció



El regidor cambrilenc, Joan Recasens, serà un dels cinc  consellers comarcals d'ERC
El regidor d'Urbanisme en funcions de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens– ha estat nomenat com un dels nous consellers comarcals del Baix Camp per Esquerra Republicana de Catalunya. En l'anterior legislatura, Esquerra també havia tingut un representant cambrilenc, amb Jordi Savall.

L'executiva comarcal del partit es va reunir aquest passat dimecres 13 de juny i va designar per unanimitat les cinc persones que prendran possessió com a consellers comarcals per part d'Esquerra Republicana de Catalunya. Aquestes cinc persones són Xavier Llauradó –regidor de les Borges del Camp, que encapçala el grup–, Joan Recasens –regidor de Cambrils–, Coia del Rio –regidora d'Almoster–, Xavier Làzaro –regidor de Riudoms– i Pere Fàbregas –regidor de Riudecols–. També es va acordar que Ricard Gené, regidor d'Alforja, substituirà Pere Fàbregas com a conseller comarcal a mig mandat.

D'altra banda, l'alcalde de Vilaplana –Tomàs Bigorra– serà novament diputat a la Diputació de Tarragona en representació d'Esquerra Republicana de Catalunya.

Comenta aquest article