Informació general

Venda ambulant il·legal

L'Asociación para la Defensa de la Marca assessorarà el consistori cambrilenc en matèria de venda ambulant il·legal

Andema s'ha posat a disposició de l'Ajuntament per frenar aquest fenomen que creix en l’època estival

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'objectes falsificats
Imatge d'arxiu d'objectes falsificats | Cedida

L'Ajuntament ha comunicat que l’alcalde, Oliver Klein, després de les converses mantingudes els darrers dies, es reunirà, la propera setmana, amb el vice-president de l’Asociación para la Defensa de la Marca (Andema), Sebastián Orlando, i amb el director general, Gerard Guiu. L’objectiu de la trobada, segons el consistori, és buscar solucions a la problemàtica de la venda ambulant de falsificacions i impulsar actuacions i campanyes conjuntes per aturar aquest fenomen que creix durant l’època estival. 

Segons explica l'Ajuntament, "la distribució i venda de falsificacions constitueix un delicte penal i administratiu, que perjudica els interessos tant dels comerciants i dels titulars de les marques com també de la ciutadania, ja que són productes que no compleixen cap control de qualitat i poden posar en perill la seva salut i seguretat". 

La tornada a la normalitat després de la pandèmia, amb l’arribada de l’estiu i l’increment del turisme, han provocat un creixement d’aquest mercat il·legal, que es pot comprovar, diàriament, a la zona del passeig del Cap de Sant Pere, a tocar amb el límit del terme municipal de Salou.

Comenta aquest article