Informació general

Es confirma el cartell d'artistes que actuaran en el Festival Cambrirock que se celebrarà a l'agost

Per Redacció



La Carrau, en l'actuació que van fer el passat setembre a Cambrils dins el Mangrana
Ja està confirmat el cartell dels grups que participaran en el Festival Cambrirock que se celebrarà al municipi entre el 23 i el 26 d'agost. Tot i que el passat mes de maig ja es va presentar el Festival, quedava pendent confirmar la participació d'alguns artistes.

Després de la pausa obligada de l'any passat, enguany el festival vol encetar una nova etapa amb un format de quatre dies de concerts. Els tres primers dies, és a dir el 23, 24 i 25 d'agost els concerts seran de pagament mentre que l'entrada de l'últim dia serà gratuïta amb l'actuació d'Antònia Font, Obrint Pas i la Carrau i Venadectus.

El tret de sortida al Festival es donarà dijous 23 d'agost amb el concert del grup Mago de Öz i les actuacions de No Apto, Melancomia, Venus Diablo i Killus. Divendres serà el torn de Marea, Kota Zero, Maneras de Vivir i Buhos i dissabte actuaran Muchachito Bombo Infierno i un artista encara per confirmar.

Un cop finalitzin tots els concerts, a partir de la 1 de la matinada, hi haurà sessions de discjòqueis i l'entrada serà gratuïta. Les entrades anticipades del concert tindran un preu de 15 euros i es poden adquirir a la web www.ticktackticket.com i properament al Punt d'Informació Juvenil.

Comenta aquest article