Informació general

El Mercat Municipal de la Platja podria estar completament enllestit el proper mes de setembre

Per Berta Ruiz



Aspecte actual del local que ha d'acollir el Mercat Municipal de la Platja
Les obres del Mercat Municipal de la Platja i del supermercat contigu avancen a diferent ritme. Les obres del supermercat, que és de la cadena Plus Fresc, estan força avançades de manera que aquest establiment té previst obrir les portes la tercera setmana del mes de juliol. Per contra, les obres del Mercat Municipal de la Platja estan més endarrerides i, de moment, el Mercat no té una data definida per a la seva inauguració.

Pel que fa al Mercat, el regidor de Promoció de la Ciutat en funcions –Oliver Klein– va explicar a Revista Cambrils Diari Digital alguns detalls de les darreres obres que s'hi estan realitzant i el condicionament que tenen previst dur a terme els paradistes.

Segons va explicar Oliver Klein, molts d'ells han entrat en les darreres setmanes dins del local per veure els seus espais, com han de fer la distribució, la col·locació de tot el mobiliari –com prestatgeries, taulells–, la decoració i la instal·lació de les càmeres frigorífiques i l'adequació de l'espai de magatzem per a cada parada. Tot aquest procés s'anirà realitzant en les properes setmanes, tot i que tal i com va explicar Klein, "és un procés que normalment s'allarga una mica".
El regidor de Promoció de la Ciutat confia que algunes de les parades podrien quedar enllestides el proper mes de juliol o dins del mes d'agost, i d'altres comerços poden endarrerir-se una mica més, fins al mes de setembre. A aquesta qüestió, Oliver Klein va explicar que "la nostra intenció és obrir el més aviat possible, però també haurem de veure el que triga cadascú, ser flexibles i tenir una mica més de paciència fins que estiguin totes les parades ben instal·lades. Segurament obriran uns quants ara i després s'aniran afegint els altres. Tot el procés no s'acabarà immediatament, sinó que s'allargarà fins l'agost i el setembre". D'altra banda, tot el que és el condicionament de les zones comunes, entrades, portes, rètols i accessos al pàrquing estaran enllestit a meitats del mes de juliol, segons va explicar el regidor de Promoció de Ciutat en funcions.
D'altra banda, Oliver Klein també va explicar que ja s'estan tramitant totes les llicències d'activitats necessàries d'acord amb la normativa per aquest tipus de comerços.

15 parades en una superfície de 650 metres quadrats

Recordem que el nou Mercat Municipal de la Platja –ubicat en una part del local on hi havia el supermercat Mercadona– comptarà amb 15 parades distribuïdes en una superfície de 650 metres quadrats –guanyant 150 metres a l'espai de l'antic edifici del Pòsit–. A l'altra part del local s'hi instal·larà l'empresa Supermercats Pujol.
Els dos espais, mercat i supermercat, tindran un vestíbul comú amb el qual la gent podrà passar d'un lloc a un altre amb els mateixos carros de compra. Ara bé, cadascun d'aquests dos espais es podrà obrir i tancar independentment de l'altre. D'altra banda, aquest nou espai tindrà dues entrades, una pel carrer de les Balears i una altra pel carrer d'Extremadura. El supermercat només tindrà accés pel carrer de les Balears.

Comenta aquest article