Informació general

Uns petards podrien ser la causa d'un petit incendi en uns arbustos a la zona esportiva de Cambrils Badia

Per Redacció



Fotografia cedida per Marc Matamoros on es pot apreciar el petit incendi que es va ocasionar el passat dimarts
El passat dimarts 19 de juny, a les 16.30h aporximadament, es va ocasionar un petit incendi en uns arbustos que limiten la via fèrria a la zona esportiva de Cambrils Badia. Sembla ser, segons declaracions d'un testimoni -Marc Matamoros- que es trobava en aquell moment en el lloc dels fets i que va ser l'encarregat de fer les fotografies, que l'incendi podia haver estat provocat per la imprudència d'uns joves que tiraven petards prop dels matolls que es van incendiar, segons fonts orals de veïns de la zona.

Al lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació de la Policia Local i una dels Bombers que van sufocar el foc en pocs minuts.  Degut a les flames un cable elèctric de la via fèrria va quedar malmès, que tècnics d'Adif van reparar en les següents hores.

Campanya de fogueres

Segons un comunicat emès per la Policia Local enguany el nombre de fogueres ha estat reduït. Durant al setmana passada la Policia Local va treballar en la localització de les possibles fogueres que es preparaven per ser cremades la nit de Sant Joan. En van localitzar un total de 7 de grans dimensions, i van haver d'intervenir en una d'elles, ja que era de dimensions desproporcionades i hi havia risc que afectés als habitatges propers. Davant d'aquests fets, efectius de la Patrulla Verda en coordinació amb els Bombers de la Generalitat van contactar amb els seus responsables que van retirar la foguera i van repartir el material de la mateixa entre 4 fogueres menors. Durant la Policia Local va haver d'intervenir en algunes fogueres que es van descontrolar lleugerament al barri del Molí de la Torre i en van haver de supervisar tres més en altres indrets de la població davant de queixes veïnals.

Comenta aquest article