Informació general

La Policia Local deté a un home per agredir a un taxista de Barcelona i fugir sense pagar el trajecte

Per Redacció

El passat 24 de juny a les 07:00h la Policia Local va rebre avís que s'estava produint una baralla al passeig La Salle, a l'alçada amb l'avinguda del Baix Camp. Al lloc s'hi van desplaçar dues dotacions de la Policia Local que van localitzar a un taxista de Barcelona amb ferides al cap. Aquest els va explicar que havia realitzat un trasllat d'un client des de Barcelona fins a Cambrils i que un cop arribats al destí, el client enlloc d'abonar l'import del servei, va propinar un violent cop de cap al conductor i es va donar a la fuga a peu. Acte seguit la Policia Local va iniciar una batuda en la qual van col·laborar altres taxistes de la zona que va possibilitar localitzar al cap de pocs minuts a l'agressor al carrer Camí de la Creu. La Policia Local va identificar-lo com a S.B. de nacionalitat britànica i va detenir-lo.

Actes vandàlics

També el passat 24 de juny, però les 02.00h la Policia Local va rebre avís que un grup de joves estaven comenten actes vandàlics a la zona del passeig de Miramar i al carrer del Consolat de Mar. Al lloc dels fets s'hi va desplaçar una dotació de la Policia Local que va observar que una vitrina d'una restaurant havia estat xafada de manera intencionada. La Policia va poder localitzar al grup de joves i a l'autor dels danys, identificat com S.S.B. Es van realitzar diligències i gestions amb la víctima.

Atropellament amb ferit greu

El passat 23 de juny al carrer Verge del Camí , a l'alçada del pas de vianants davant de l'Ermita de la Mare de Déu del Camí, un conductor d'un Opel Corsa, identificat com H.A., de 19 anys i veí de  Cambrils va efectuar una maniobra imprudent de marxa enrere i va atropellar a M.M.M de 76 anys i veïna de Cambrils. A conseqüència de l'atropellament la dona va patir lesions greus i va haver de ser traslladada i ingressada a l'hospital de San. Joan de Reus. La Policia Local està tramitant diligències al respecte.

Comenta aquest article