Informació general

La coral infantil de la Coral Verge del Camí ofereix el concert de fi de curs al Centre Cultural

Per Berta Ruiz



Un moment de l'actuació de la coral infantil de la Coral Verge del Camí, ahir al Centre Cultural
Ahir a la tarda, la coral infantil de la Coral Verge del Camí va oferir al Centre Cultural, el concert de fi de curs que posava el punt i final a totes les activitats de la coral infantil, que es van iniciar el passat mes de setembre.

La coral està formada per 11 nens i nenes d'entre els 6 i els 13 anys, tot i que en el concert d'ahir hi van participar vuit d'aquestos, sota la direcció de la directora de la coral infantil –Esperanza Miguel–. El recital que van oferir ahir va estar format per quatre cançons –totes en català i cantades de memòria–, sota els títols de "Les formigues", "La cabina de telèfon", "Dins del mar" i la cançó a dues veus "Quan la nit ja torna".

Segons va explicar la directora de la coral –Esperanza Miguel–, durant tot aquest any, els més petits han treballat molt i han ofert un total de quatre concerts: el concert del Nadal, el concert de Mans Unides, un concert al Casal Municipal de la Gent Gran i el concert d'ahir, que va ser el darrer del curs.

Durant tot el curs, els joves cantaires han assajat cada dissabte al Centre Cultural –des del passat mes de gener–, ja que la Cripta de l'ermita està en obres.

Comenta aquest article