Informació general

El bus itinerant "Club Gente Saludable" del programa de TVE Saber Vivir s'atura a Cambrils

Per Judit Pinazo



El bus va estar ahir durant tot el matí davant de la platja del Regueral
Ahir al matí es va instal·lar davant de la platja del Regueral el bus itinerant "Club Gente Saludable" del programa matinal de TVE, Saber Vivir, que des del passat diumenge i durant tot el mes de juliol recorrerà el litoral, aturant-se en més de 30 municipis. El bus té com a objectiu realitzar proves als socis del Club, de forma gratuïta, sobre els efectes que té el sol i el tabac en la nostra salut.

Per altra banda, el bus servirà també per captar nous membres en el Club. Ahir al matí, tal i com explicava, una de les col·laboradores en el projecte -Nasly Sánchez- van ser moltes les persones que es van apropar a la platja del Regueral per conèixer quines possibilitats i quins serveis ofereix el "Club Gente Saludable", entre elles destaquen rebre mensualment una revista sobre salut, fitxes sobre consells de salut o fitxes de receptes de cuina. A banda els membres del club disposen també d'un telèfon d'atenció telefònica mèdic, entre d'altres.

Les persones que van visitar ahir al matí el bus, van poder realitzar-se proves sobre el control de la melanina, per saber quina protecció solar és la més adient o per conèixer el temps d'exposició al sol en cada tipus de pell o realitzar-se un control de la pressió arterial o de la capacitat pulmonar.

El trajecte que realitzarà el bus va iniciar-se el passat diumenge a Salou i està previst que finalitzi el proper 30 de juliol a Carboneras, a Almeria.

Comenta aquest article