Informació general

La Policia Local deté tres persones acusades de robatoris aquest passat cap de setmana

Per Redacció

La policia local va detenir, després d'una persecució per diferents carrers de Cambrils i de Salou, a dos ciutadans algerians per haver comés robatoris de bosses a vianants. Les detencions es van produir aquest passat diumenge per la tarda. Dos agents de la policia local que patrullaven per la zona de Vilafortuny i Cap de Sant Pere van rebre l'avís que tres persones havien intentat cometre un robatori d'una bossa a una persona que estava en una terrassa de'un bar de l'avinguda de la Diputació, 150, i que al ser sorpresos s'havien donat a la fuga en un turisme marca Citroen C-4. Els agents van localitzat de seguida aquest vehicle que va desobeir les ordres d'aturada dels agents i es va donar a la fuga en direcció a Salou. De seguida es va iniciar una persecució per diferents carrers de Cambrils i de Salou cometent, el vehicle perseguit, diferents accions temeràries com és circular a gran velocitat dins de nuclis urbans i fer-ho, a més en direcció prohibida. Finalment els agents van aconseguir interceptar el vehicle al carrer Lleida, de Salou. Els ocupants d'aquest vehicle van intentar donar-se a la fuga a peu i dos d'ells van ser detinguts gràcies a la intervenció de les policies municipals de Cambrils i de Salou. De seguida es va efectuar una intensa batuda per a localitzar la tercera persona fugada, cosa que, de moment, no es va aconseguir.

Els dos detinguts són N.F., algerià, de 46 anys i domiciliat a França; i a W.B., de 31 anys, algerià i veí de Barcelona. També es va poder determinar que els detinguts havien comès dos furts més a Cambrils durant la tarda, i a Mollet del Vallès, a l'Ap-7, el dia 29 de juny. La Policia Local va instruir diligències per furts i per delictes contra la seguretat del trànsit i desobediència greu.

Robatori a vehicles estacionats

El dia abans, el dissabte 30 de juny, la policia local detenia una dona acusada de robatoris a vehicles estacionats a la zona costanera de Vilafortuny. Dies abans s'havia detectat en aquesta zona que diferents cotxes havien sofert robatoris pel mateix sistema. Agents de la patrulla de Costes de la Policia Local van organitzar un dispositiu amb agents uniformats i de paisà que va permetre localitzar un home i una dona que robaven a l'interior d'un vehicle al carrer Pinar. Els agents van poder detenir la dona, Mercedes M.A., veïna de Barcelona, mentre que l'home va aconseguir fugir. La Policia Local va localitzar el vehicle dels lladres, un Opel Vectra que tenia els números de la placa de la matrícula modificats. A l'interior del vehicle i també els hi va intervenir un tornavís i una pedra triangular embolicada amb un drap per esmorteir el soroll. També es van recuperar objectes procedents d'anteriors robatoris comesos el mateix dia i en dies anteriors. D'altra banda s'ha pogut conèixer la identitat de la persona fugada i s'han efectuat gestions per a localitzar-lo i detenir-lo.

Comenta aquest article