Informació general

Aquesta tarda s'inicien les festes del barri del Nou Cambrils

Per Redacció



Foto d'arxiu de la xocolatada celebrada a les festes del barri del Nou Cambrils, l'any passat
Avui a la tarda es donarà el tret de sortida a les festes del Barri del Nou Cambrils que es celebraran durant tot el cap de setmana. Avui a les 18.30h s'iniciaran amb activitats esportives. A partir de les 21:00 hores es celebrarà l'inici de les festes amb coets i el Grup de Timbalers de Cambrils"Cop de Cap". La jornada finalitzarà amb ball a càrrec de l'orquestra "Duet l'Essència".

Durant tot el dissabte, tan matí com tarda, el barri ha organitzat diferents activitats infantils i esportives. A les 10:30 hores es farà una bicicletada popular. A la tarda els qui ho vulguin podran donar sang, en el vehicle mòbil que s'instal·larà a l'avinguda del Nou Cambrils. A la nit, a partir de les 23:00 hores, es farà la nit temàtica de Brasil.

Finalment diumenge, es disputaran les finals esportives de les diferents activitats que s'hauran realitzat al llarg del cap de setmana i es farà l'entrega de trofeus. A les 18:00 hores es farà una xocolatada popular i acte seguit la festa de l'espuma.

Es posarà punt i final al programa de les festes del barri amb cinema a l'aire lliure, a les 22:00 hores i el final de festa, previst per les 23:30 hores, anirà a càrrec dels Diables de Cambrils.

Comenta aquest article