Informació general

El concert d'Amancio Prada posa punt i fina al IV Seminari sobre Educació M. Dolors Medina "Memòria i Veu"

Per Redacció



Moment de l'actuació d'Amancio Prada, el passat divendres al pati de l'IES Cambrils
Divendres a la nit es va posar punt i final al IV Seminari sobre Educació M.Dolors Medina "Memòria i Veu" que enguany ha celebrat la seva quarta edició. Cada any es clouen les jornades amb un concert i en aquesta edició ha estat a càrrec d'Amancio Prada i que va comptar amb la col·laboració de Juan Carlos Mestre. El concert es va realitzar per segon any consecutiu al pati de l'IES Cambrils, davant d'un públic força nombrós.

Amb el concert d'Amancio Prada es posava punt i final al seminari que es va celebrar entre el 3 i el 6 de juliol i que enguany ha comptat amb la participació del músic Alberto Jambrina, Àngel Vallverdú –membre del Ball Bastons de Cambrils–, la narradora tarragonina Rat Cebrián, el jove poeta Matías Tárraga o Alexis Díaz –investigador i especialista en poesia oral improvisada–, entre d'altres.

Amancio Prada és un reconegut músic amb una llarga trajectòria que ha realitzat concerts en nombrosos festivals d'arreu del món. En la seva trajectòria professional ha rebut nombroses distincions, entre les quals cal destacar la Medalla IV Centenario de San Juan de la Cruz atorgada l'any 1991 i la Medalla de Oro del Círculo de Bellas Artes de Madrid, l'any 2001.

Comenta aquest article