Informació general

El cambrilenc Enric Sirvent oficialitza el seu pas a Unió Democràtica de Catalunya com a militant

Per Judit Pinazo



Albert Vallvé i Enric Sirvent ahir al migdia al restaurant Casa Gallau, signant l'acta d'afiliació
El cambrilenc Enric Sirvent, en el darrers mesos de la darrera legislatura regidor del grup dels no adscrits i regidor del PP durant tres anys i mig, ha entrat a militar al grup d'Unió Democràtica de Catalunya. Enric Sirvent ho va fer oficial ahir al migdia en un dinar que va celebrar al restaurant Casa Gallau amb diferents membres de la formació, entre ells el regidor de CiU de l'Ajuntament de Cambrils Jesús Nogués i el president intercomarcal de Tarragona d'Unió, Albert Vallvé.

Sirvent va explicar que feia temps que s'havien establert converses amb la formació i que havia pres la decisió fa mesos, però que preferia esperar a fer oficial la notícia un cop haguessin passat les eleccions municipals: "creia que no era el moment, i a més tenint en compte que venia d'un partit molt diferent i totalment oposat a Unió". Segons Sirvent, les raons de donar aquest pas han estat, per una banda, la relació d'amistat que té amb alguns militants de la formació i perquè la postura d'Unió "va molt amb la meva manera de ser".

La proposta de canvi, segons explicava ahir Sirvent, va sorgir en el moment en què va decidir passar al grup dels no adscrits, el passat mes de novembre, "la federació de CiU em va oferir el seu despatx per treballar conjuntament i des d'aleshores, ara fa nou mesos, vam començar a treballar junts".

L'experiència política

Albert Vallvé explicava que la incorporació de Sirvent és una gran adquisició per part d'Unió Democràtica, "ja que té una bona experiència política a nivell municipal i aquesta ha estat molt neta". Segons Vallvé, això en política és una característica molt important i a tenir en compte. Per altra banda, Vallvé es mostrava també molt satisfet pel fet que Sirvent hagi escollit ser militant d'Unió "també hagués pogut entrar a formar part de Convergència, cosa que fa que s'hagin de valorar de manera especial les relacions personals". En la seva intervenció Vallvé va destacar també que CiU té la voluntat de tenir una bona relació amb l'equip de govern "s'ha de sumar i mirar pel municipi, per això si els projectes proposats pel govern són positius nosaltres sempre hi estarem a favor".

Per la seva banda, Jesús Nogués explicava que amb la renovació de gent al capdavant de la formació es tenen moltes ganes de treballar i de tirar endavant, i la incorporació d'una persona amb experiència com Enric Sirvent serà un molt bon suport i arriba en molt bon moment "la seva manera de treballar sempre ha estat neta i ens ajudarà molt, i intentarem treure-li tot el profit possible".

Per voluntat pròpia

Pel que fa al seu pas pel PP, Sirvent explicava que el moment en què va decidir formar part del PP es trobava en una situació en què "no vaig poder dir que no, perquè m'havia compromès". Segons Sirvent, la decisió d'entrar a Unió no té res a veure, ja que ara hi formarà part "per voluntat pròpia".

Comenta aquest article