Els equips del Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils segueixen en la bona línia de resultats

L'equip femení cambrilenc se situa en la segona posició de la classificació general
Els equips del Vent d'Estrop - Vogadors de Cambrils segueixen en la bona línia de resultats, després del bon paper aconseguit aquest cap de setmana a la prova disputada a Torredembarra, dins de la Lliga Catalana de Llaguts.

En aquesta ocasió, va ser la tripulació femenina qui va destacar en la competició, ja que va aconseguir la segona posició de la prova, tot i fer el millor temps tant de la sèrie classificatòria com en la final, ja que als temps aconseguits se li resten uns hàndicaps en funció de la mitjana d'edat de la tripulació. La tripulació veterana femenina A va acabar la cursa a només 1 segon de l'equip guanyador, l'AVBM de Torredembarra. Les cambrilenques van imposar-a se al CN Bétulo i CR Empuriabrava, amb un temps de 2'58"29 en la regata de 500 metres. Amb aquests resultats la tripulació veterana femenina Cambrils A ocupa la segona posició de la classificació general.

Per la seva banda, l'equip sènior masculí va tornar a aconseguir la sisena posició en la final, després de quedar en la vuitena posició en la sèrie classificatòria i remuntar dues posicions en la final a les tripulacions del CN Flix i CR Palamós, amb un temps de 5'52"29 en la regata de 1.000 metres. Amb aquests resultats, els cambrilencs segueixen en la sisena posició de la taula classificatòria.

Pel que fa a la tripulació veterana masculina, aquesta va tornar a classificar-se per a la final B, finalitzant en vuitena posició, amb un temps de 3'00"78 en la regata de 500 metres. Finalment, la tripulació veterana femenina Cambrils B no va poder classificar-se per a les finals i va acabar en la vuitena posició.

El proper diumenge dia 15 es realitzarà la tercera prova de la Lliga Catalana a les platges de Badalona, on el club cambrilenc intentarà repetir i millorar els resultats assolits aquest cap de setmana.